Hierbij staan voornamelijk de voortanden centraal. Een mooie, stralende lach is erg belangrijk in het dagelijks functioneren. Daarbij spelen de stand, vorm en kleur van de tanden een belangrijke rol.

Er staan ons diverse mogelijkheden tot onze beschikking:

 

 • Porseleinen kronenPorseleinen kronen

Als een tand door bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of grote vulling is verzwakt, is een kroon de beste oplossing. Dit is in feite niets anders dan een kapje porselein dat over de tand wordt geschoven. Door rondom de tand een kleine hoeveelheid tandweefsel te verwijderen, ontstaat er ruimte voor het porselein. Op deze manier kan op professionele wijze de kleur, stand en vorm van de tand veranderen. Het voordeel is dat hiermee de tand wordt verstevigd door een kleur en slijtvast materiaal.

 
 • Witte vullingenFacings

Hierbij wordt enkel aan de voorzijde van de tand een laagje weefsel verwijderd, en vervangen met een laagje porselein. Het voordeel van facings is dat met het verwijderen van relatief geringe hoeveelheid tandweefsel een schitterend resultaat wordt bereikt.

 
 • Witte vullingenWitte vullingen

Vaak bederven slechte, verkleurde vullingen het aangezicht van uw tanden. De kwaliteit van de nieuwe generatie composieten is dusdanig, dat er een hoge graad van perfectie kan worden bereikt. Het resultaat is onzichtbare reparaties voor een uitmuntende esthetiek.

 
 • Composiet facingsComposiet facings

In onze praktijk is er een grote affiniteit en kennis met cosmetische tandheelkunde. Dit kunnen we realiseren met porseleinen schildjes en/of porseleinen kronen. Maar om de vaak hoge kosten hiervan te kunnen beperken kunnen we ook composieten facings maken. Deze composieten facings worden vaak (gedeeltelijk) vergoed door de verzekering. Meestal kunnen we snel controleren wat u vergoed krijgt. Ook kunnen deze composieten facings vaak in één behandeling aangebracht worden. De behandeling is door gebruik van verdoving vrijwel pijnloos.

Doet uw eigen tandarts niet aan cosmetische tandheelkunde dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om tijdens een consult te overleggen wat voor uw gebit de mogelijkheden zijn.

U komt na jaren weer bij tandarts met een verwaarloosd gebit. U gaat na één behandelsessie met een stralende lach weer naar huis.

 
 
voorenna 2   voorenna 1

 

Samenvattend:

 • In veel gevallen wordt deze behandeling door uw verzekeraar (gedeeltelijk) vergoed.
 • Meestal kunnen we snel controleren wat u vergoed krijgt.
 • De behandeling is door gebruik van verdoving vrijwel pijnloos.
 • Het resultaat is een mooi gebit in slechts één behandeling.

Doet uw eigen tandarts niet aan cosmetische tandheelkunde dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om tijdens een consult te overleggen wat voor uw gebit de mogelijkheden zijn.

Hieronder ziet u een voorbeeld uit onze praktijk van het gebit voor én na de behandeling. Een behandeling van 90 minuten

 • U komt na jaren weer bij tandarts met een verwaarloosd gebit.
 • U gaat na één behandelsessie met een stralende lach weer naar huis.
NN 1   NN 2

 

   
NN 3   NN 4

 

Samenvattend:

 • In veel gevallen wordt deze behandeling door uw verzekeraar (gedeeltelijk) vergoed.
 • Meestal kunnen we snel controleren wat u vergoed krijgt.
 • De behandeling is door gebruik van verdoving vrijwel pijnloos.
 • Het resultaat is een mooi gebit in slechts één behandeling.
 
 
   
tandartspraktijk EEMSMOND
Gevelsteen 12
9934 LN Delfzijl
Telefoon 0596 68 22 28
Openingstijden:
maandag t/m donderdag 8:30 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:00 uur
vrijdag 8:30 tot 12:00 uur
   
Copyright © 2011 - 2023 Tandartspraktijk Eemsmond Delfzijl alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: BW(E)B website ontwikkeling door liefhebbers!